Urządzenie cukiernicze do powlekania czekoladą.

Drażetkarki Powlekarki

Obtacza czekoladą orzechy, migdały, draże, pastylki, kawę, dmuchany ryż...itp

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza. 

Pojemność bębna o 7 kg do 200 kg

Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest przyjazne dla pracownika. 

Drażetkarki Powlekarki

DRAŻETKARKI POMATI

Pomati to od pomad 50 lat urządzenia do produkcji wyrobów czekoladowych

Drażeciarki Pomati

DRAŻETKARKI BA 60

Wydajność urządzenia do 60 kg gotowego produktu na jeden cykl roboczy 

Drażeciarka_60_kg.png

DRAŻETKARKA BA 15 F-S

Wydajność urządzenia do 15 kg gotowego produktu na jeden cykl roboczy 

DRAŻETKARKI BA 100-200

Wydajność urządzenia od 100 do 200 kg gotowego produktu na cykl roboczy.

Drażeciarka_BA_100.png

DRAŻETKARKA 15-25 KG

Wydajność do 25 kg produktu, bęben BA 25 FR) raz 15 kg produktu (bęben BA 15 FR)

Drażeciarka_BA_25.jpg

DRAŻETKARKI BA 5

Wydajność urządzenia do 5-7 kg gotowego produktu na jeden cykl roboczy

Drażeciarka Rollermac

Drażetkarki Powlekarki

Powlekarki - drażetkarki  obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową.

Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a  w szczególności cukiernicza.

Urządzenie wyposażone jest w pompę to wytwarzania zimnego i gorącego powietrza.

Wielkość wsadu do 1,5 kg do 200 kg na jeden cykl produkcyjny.