One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.


DRAŻETKARKI POWLEKARKI
Oferujemy szereg wielofunkcyjnych urządzeń do produkcji min: pralin, batonów czekoladowych, czekolad, czekoladek..itp
Drażetkarki firmy Rollermac to wydajność od 3,5 kg do 200 kg na cykl produkcyjny

powlekanie czekoladą
Drażetkarki Powlekarki
bęben drażetkarski obtacza czekoladą orzechy, migdały, draże, pastylki, kawę, dmuchany ryż...itp

DRAŻETKARKI POWLEKARKI
Drażetkarka BA 15 F-S
Wydajność urządzenia do 15 kg gotowego produktu na cykl roboczy (wyroby o ciężarze większym lub równym migdałowi).
Drażetkarka BA 100-200
Wydajność do 100 kg produktu,bęben BA 100)
oraz 200 kg produktu (bęben BA 200)
Drażetkarka BA 15-25 FR
Wydajność do 25 kg produktu,bęben BA 25 FR)
oraz 15 kg produktu (bęben BA 15 FR)
Drażetkarka BA 5
Wydajność urządzenia do 5-7 kg gotowego produktu na cykl roboczy (wyroby o ciężarze większym lub równym migdałowi).
DRAŻETKARKI POWLEKARKI
DRAŻETKARKI POWLEKARKI
Drażetkarki
Powlekarki - drażetkarki obtaczające czekoladą idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek, kawy, dmuchanego ryżu np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza a w szczególności cukiernicza. Pojemność bębna o 7 kg do 200 kg
Temperatura i prędkość obrotów jest regulowana z panelu operatorskiego, a menu jest
przyjazne dla pracownika.
Powlekarki - drażetkarki z bębnem stalowym do obtaczania czekolada i cukrem, oraz drażetkarki z bębnem niedzianym stworzone do produkcji chrupiących pralin, karmelizacji i powlekania solą orzechów prażonych
Możliwości produkcyjne : min 1,5 kg na cykl roboczy do 45 kg
Więcej na stronie www.bmcpolska.com

DRAŻETKARKI POWLEKARKI
