One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.

Pasteryzatory do produkcji lodów

Pasteryzatory do produkcji lodów rzemieślniczych, naturalnych.
Pasteryzatory - solidne, niezawodne, o prostej konstrukcji wydajne do 180 litrów
Pasteryzatory do lodów o pojemnościach od 60 do 180 litrów.
Lodziarnie, producenci lodów rzemieślniczych to miejsca w których do produkcji własnej, zdrowej oraz zgodnej z wymogami mieszanki niezbędny jest właśnie wysokiej jakości pasteryzator sterowany w przejrzysty i intuicyjny sposób.
Za pomocą tych urządzeń można wykonać wiele nadzień i kremów wykorzystywanych w cukiernictwie np.: crème anglaise, krem maślany, krem bavarian, dżem owocowy, sos owocowy, sos nocella, mus, lukier, panna cotta, zabaione, krem kataloński, pudding, sos karmelowy, żelatyna, ptasie mleczko itp.
Pasteryzatory do produkcji lodów rzemieślniczych
Automatyczne pasteryzatory do lodów rzemieślniczych ECOMIX T z linii TOP LEVEL to urządzenia przeznaczone dla najbardziej wymagających profesjonalistów. Wyposażone w wytrzymały pięciocalowy, dotykowy wyświetlacz z prostym w obsłudze interfejsem, podwójną, przezroczystą pokrywę dla łatwego dodawania składników oraz mieszadłem z emulsyfikatorem z podziałką wskazującą ilość litrów.

Pasteryzacja mieszanki lodowej
ECOMIX , zbudowany z wysokiej jakości materiałów i podzespołów zabezpiecza właściwości organoleptyczne pasteryzowanego produktu. Posiada nowoczesny panel sterujący z obsługą dotykową, który został zaprogramowany również w języku polskim. Modele serii TOP LEVEL, dla wymagających Klientów: Rezystancyjny 5-calowy kolorowy ekran dotykowy (może być również używany w rękawicach), intuicyjne łatwe MENU Regulacja prędkości mieszadła falownikiem
Pasteryzacja lodów - zasada działania
Ecomix T :
Modele serii TOP LEVEL, dla wymagających Klientów
Regulowana prędkość mieszadła falownikiem.
Ecomix oferuje
2 wysokie pasteryzowanie
2 niskie pasteryzowanie
2 pasteryzujące mleko
2 pasteryzujące czekolady
2 syrop owocowy
2 chłodzenie i dojrzewanie
2 odwrócony cukier
2 płynne jogurty
Wolne programy – nieskończona ilość z możliwością spersonalizowania smaków
Wszystkie programy zapewniają optymalną emulsyfikację mieszanki o mikrometrycznej średnicy kuleczek tłuszczu.
Pasteryzatory do lodów produkcji TELME to urządzenia wysokiej jakości. Posiadają bezpieczny dla produktów spożywczych pośredni system grzania z użyciem ciekłego czynnika grzewczego. Ponadto urządzenia posiadają przeźroczystą pokrywę wykonaną z poliwęglanu umożliwiającą wgląd w proces pasteryzacji oraz dodawanie surowców w dowolnym momencie cyklu.

