Urządzenia cukiernicze do cukierni i lodziarni, które automatyzują pracę, łączą skuteczniej i szybciej produkty.

Urządzenia Telme upraszczają produkcję, oszczędzając

czas i energię.

CUKIERNIA

Telme to wielofunkcyjne urządzenia cukiernicze min Ribot, Termocrema, Combigel, Profigel, Frezery i Pateryzatory.

Practica Telme

TERMOCREMA

Telme to ponad 30 lat doświadczeń w produkcji wydajnych urządzeń do produkcji lodów, lodów włoskich, lodów rzemieślniczych

RIBOT

To światowy lider, wzór dla innych wielosektorowych urządzeń. Pojemność zbiornika od 10 l do 60 l.

CREMAGEL

Telme to również urządzenia wielofunkcyjne przeznaczone dla hoteli i restauracji.

Ecogel Telme

Telme to ponad 30 lat doświadczeń w produkcji wydajnych urządzeń dla piekarni a przede wszystkim nowoczesnej cukierni.

Telme wyspecjalizowała się w urządzeniach do ciężkiej codziennej pracy.

Dzięki urządzeniom Teme wyprodukujesz :

  • ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany, 

  • krem angielski, krem bawarski,

  • konfitury, nadzienia owocowe, 

  • sos owocowy, krem orzechowy, musy,

  • bezy, polewy, macarony, panna cotta,

  • zabaglione, bita śmietana, krem brulee,

  • budyń, karmel i mascarpone itd.

  • Lody, sorbety...etc

Twoje produkty będą jakości premium, zawsze powtarzalne, zawsze świeże, zawsze dostępne dla klientów.