logo_BMC_orange (2).png

BMC Polska | Cukiernia |  Oblewarki cukiernicze

Oblewarka cukiernicza

Oblewarka - pełne krycie wyrobów cukierniczych.

Szerokość kurtyny do 60 cm dla pomady

i 40 cm dla czekolady

Wydajność do 8000 pączków na godz.

 

Oblewarka do pomady i czekolady

Oferujemy oblewarki cukiernicze :

  • Oblewarka do pomady - pomadziarka

  • Oblewarka do pomady i czekolady

  • Oblewarka do pomady z powrotnym przenośnikiem

  • Oblewarka do pomady i czekolady z powrotnym przenośnikiem

 

Zalety naszych oblewarek to :

  • Dokładne krycie kurtyną i paskami

  • Łatwość mycia

  • Prosta obsługa

Zastosowanie powrotnego przenośnika umożliwia obsługę oblewarki przez jedną osobę ONE PERSON

Pączki pomada

NEW !

Pomadziarka - pełne krycie wyrobów cukierniczych min pączków, rogali, ciast kurtyną lub paskami i wzorami.

Oblewarka -  krycie paskami i kurtyną wyrobów czekoladą i pomadą cukierniczą w jednym cyklu lub zamiennie.

Wydajna, prosta w obsłudze, łatwa do mycia, możliwość rozbudowy o nowe aplikacje dekorujące.

Oblewarka  wykonana  jest ze stali kwasoodpornej jest łatwa w myciu niezawodna i prosta w obsłudze

Oblewarkę można rozbudować o kolejne sekcje tak aby w jednym cyklu można było położyć 2 lub 3 warstwy np.  pomady i czekolady.

Polecamy do cukierni urządzenia firmy Telme

takie jak : Ribit Telme, Termocrema czy cremagel

Oblewarka-7A.jpg