PRODUKCJA CUKIERNICZA

Oferujemy szereg wielofunkcyjnych urządzeń do produkcji min lodów rzemieślniczych, kremów, polew, nadzień , czekolad, draży, ciast....itp

Pomati - Telme - Rollermac

Produkcja cukiernicza

Pastogel.jpg

PASTOGEL

Frezer+Pasteryzator do produkcji lodów. Kompaktowe wymiary, małe laboratoria, cukiernie

Combigel.jpg

COMBIGEL

Combigel to 2 cylindry. Pasteryzator i frezer w jednym.

Frezery do lodów.jpg

FREZERY DO LODÓW

Frezery do produkcji lodów tradycyjnych, rzemieślniczych, sorbetów i innych

Produkcja wyrobów czekoladowych

Practica produkcja lodów

PRODUKCJA LODÓW

Frezery do lodów. Produkcja lodów rzemieślniczych, sorbetów, granitów, mrożonych jogurtów.

Evopasto.jpg

EVOPASTO

Pasteryzator do lodów Telme.

Evopasto pojemność zbiornika od 30 do120 litrów

Ribot.jpg

RIBOT TELME

Ribot wielofunkcyjne urządzenie w cukierni, piekarni i gastronomii

Pojemność zbiornika od 10 do 60 L

Ecogel telme

ECOGEL

Frezer do lodów z pionowym cylindrem, Wydajność od 30 do 1

60 l na godzinę.

Ecomix Telme.jpg

PRODUKCJA KREMÓW

Termocrema Telme pojemność zbiornika 30 i 60 litrów

Cremagel

Beta_do_bitej_śmietany.jpg

BETA

Automaty do produkcji bitej śmietany dla profesjonalnych zakładów cukierniczych

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY

Pomati oferuje nowoczesne temperówki do czekolady o pojemnościach zbiornika

od 9 do 50 kg.

Temperówka do czekolady T20

PRODUKCJA CZEKOLAD

Tranformacja temperówki do czekolady w linie produkująca automatycznie czekolady

Produkcja%20czekolad_edited.jpg

PRODUKCJA PRALIN

Rewolucyjne rozwiązanie Pomati do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin.

One Shot Pomati

DRAŻETKARKI

Rollermac oferuje szereg nowoczesnych automatycznych drażetkarek do czekolady i karmelu

Drazetkarka_Rollermac.jpg

TUNELE CHŁODNICZE

Tunele chłodnicze Pomati to efekt ponad 50 letniego doświadczenia z czekoladą

Tunel-chłodniczy

OBLEWANIE CZEKOLADĄ

 Systemy do oblewania zatemperowaną czekoladą produktów cukierniczych

Temperówka_do_czekolady_T20.jpg
Maszyny i urządzenia do produkcji lodów, czekolad oraz wyrobów czekoladowych

Idealne nadziewane pralinki, smakowicie prezentujące się polewy na tortach to tylko niektóre z kuszących możliwości jakie zapewnia profesjonalny sprzęt cukierniczy. Urządzenia do produkcji pralin i czekolady, tunele chłodnicze, oblewarki oraz szereg innych rozwiązań technologicznych pozwala stworzyć nowoczesne zaplecze technologiczne.

Dostępne w naszej ofercie urządzenia zapewniają dywersyfikacje sprzedaży, mnogość produktów oraz najwyższą jakość pracy.

W naszym asortymencie znajdują się między innymi maszyny do produkcji pralin, batonów, czekolad 
włoskiej firmy Pomati, która eksportuje swój sprzęt do ponad 80 krajów na niemal wszystkich kontynentach. Proponujemy także urządzenia marki Telme, włoskiej firmy działającej na rynku od ponad 30 lat.

Dostępny w ofercie sprzęt dedykowany jest do cukierni, lodziarni i pokrewnych obiektów gastronomicznych.

Oferujemy maszyny do produkcji czekolad, lodów, kremów ciasta, sorbetów, granity, żelek, nadzienia i tysiąca innych możliwości. Sprzęt odznacza się solidnym wykonaniem, dzięki zastosowaniu dobrych jakościowo materiałów i rozwiązań technologicznych. Ponadto zapewnia płyną pracę i nie sprawia trudności w obsłudze czy konserwacji.