• Krzysztof Nałęcz

RIBOT TELME- Rewolucja w cukierni

Aktualizacja: cze 19


RIBOT TELME - wielozadaniowe urządzenie

Urządzenie miksuje, gotuje, pasteryzuje, dojrzewa i przechowuje w idealnych warunkach (HACCP), między innymi bazę do lodów, temperuje czekoladę, przygotowuje przetwory owocowe (dżemy, frużeliny, konfitury) oraz gotowane kremy cukiernicze.

Piekarnia i cukiernia Jest w stanie połączyć lepiej i szybciej różne surowce piekarnicze i cukiernicze. Programowanie i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię.

Lody rzemieślnicze Ribot ma pionowy cylinder frezujący pełen zalet: jest łatwy do napełnienia, wytwarza lody o wyjątkowej konsystencji, zapewnia stałą widoczność produktu oraz możliwość dodawania składników w każdej chwili.

Czekolada Precyzyjnie kontrolowana temperatura pozwala na temperowanie czekolady, zapewniając doskonały i długotrwały połysk.

Gastronomia Ribot zapewnia prozdrowotne, nieinwazyjne gotowanie w stałej, kontrolowanej temperaturze. Podczas procesu gotowania zachowuje walory organoleptyczne żywności i wydobywa pełny bukiet smakowy przygotowywanych produktów.

#Ribot #czekolada #Obewarkaczekolady #Ribot1000 #Produkcjalodów #Produkcjakremówwcukiernia

4 wyświetlenia