• Krzysztof Nałęcz

Temperówka do czekolady


TemperówkI do czekolady firmy POMATI to profesjonalne urządzenia do szybkiego temperowania i oblewania czekoladą.

Wyposażone w innowacyjne funkcje pozwalają skutecznie i w krótkim czasie temperować każdą czekoladę. Doskonale sprawdzają się w każdej cukierni i zakładzie produkcyjnym

Wykonana ze stali nierdzewnej w gat. 304. Pojemność zbiornika

od 9 kg do 50 kg czekolady.

Programowane dozowanie za pomocą pedału.

Podgrzewany zbiornik czekolady

Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa.

Demontowana spirala Archimedesa

Temperówki do czekolady mogą być wyposażone w dodatkowe przystawki takie jak: przystawka dozująca, lampa podgrzewająca pas transmisyjny, obudowa pasa transmisyjnego, przystawka dekorująca, przystawka do „trufli”.

Temperówki Pomati T8, T10, T20, T35 są od ponad 30 lat używane na całym świecie i cieszą się uznaniem klientów. Główne ich zalety to niezawodność i prostota obsługi. Doskonale sprawdzają się w produkcji pralin, czekoladek


3 wyświetlenia