top of page

TELME

Frezery pionowe do lodów Practica

Frezery pionowe do lodów Practica

TELME

Frezery pionowe do lodów Practica

Możliwości pionowych frezerów:

Frezery Practica to najwyższa jakość lodów jak w tradycyjnych pionowych frezerach. Minimalna kompaktowa budowa, niewielkie wymiary szczególnie polecane urządzenie, przy produkcji w punktach sprzedaży.

Głowne zalety: Wysoka zdolność przekazywania chłodzenia poprzez ściany i dno cylindra (szczególnie istotna podczas procesu opróżniania).


Transparentna duża pokrywa (zapewniającą doskonałą widoczność produktu podczas każdego kroku frezowania). Zdejmowane skrobaki (skutecznie frezujące poprzez przyleganie do powierzchni cylindra dzięki dociskowi poprzez frezowaną masę lodową). Kontrolowany czas cyklu (tak aby otrzymać idealną teksturę i konsystencję).


Wysokie napowietrzania i kremistość mieszanki, szybki wyrzut, wysoka wydaność.

Opis
MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE 1_edited.jpg
Temperowka-do-czekolady-oblewanie

TELME

Frezery pionowe do lodów Practica

Frezer do lodów Practica, wykonany ze stali nierdzewnej, to wytrzymałe i niezawodne urządzenia, z intuicyjnym i łatwym w obsłudze panelem sterowaniczym, dostępne w przystępnych cenach. 

Frezer do lodów tradycyjnych, rzemieśłniczych Pratica dostępny jest w kilku wersjach, w zależności od potrzeb i wydajności.


Frezery do lodów Practica dają możliwość przygotowania lodów z naturalnych, świeżych składników 

i gwarantują uzyskanie produktów o pożądanej teksturze i konsystencji. 

Doskonale sprawdzają się jako wyposażenie kawiarni, lodziarni czy restauracji.  Umożliwiają przygotowanie każdego rodzaju lodów, a dzięki rozbudowanym funkcjom oraz możliwościom personalizacji usprawniają i ułatwiają pracę.

Maksymalna produkcja od 35 do 84 litrów na godzinę.



MASZYNY & URZADZENIA CUKIERNICZE 1_edited.jpg

Od projektu do Realizacji


Pionowe frezery do produkcji lodów to możliwość przygotowania lodów z naturalnych, łatwo dostępnych świeżych składników i zapewniają uzyskanie końcowych produktów o idealnej i pożądanej teksturze, oraz konsystencji.



Głowne cechy pionowych frezerów. Jakość lodów taka jak w tradycyjnych frezerach. Kompaktowa budowa (niewielkie wymiary szczególnie polecane dla produkcji w punktach sprzedaży).

Wysoka zdolność przekazywania chłodzenia poprzez ściany i dno cylindra (szczególnie istotna podczas procesu opróżniania). Kontrolowany czas pracy z możliwością regulacji poszczególnych etapów schłądzania, tak aby uzyskać  idealną kremistość i konsystencję lodów.


Video
Galeria
bottom of page