50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

T-Line Pomati

Transformacja temperówki do czekolady

w linię produkcyjną. Prezentujemy nowoczesne urządzenie pozwalające dostosować Temperówkę T35 lub T20 do linii produkującej - tabliczki czekolady, batony czekoladowe

Temperówka do czekolady

Produkcja czekolad

Automatyczna linia pozwala osiągnąć wydajność 6 foremek na minutę

Proces produkcji jest całkowicie zautomatyzowany

Bezpośrednio do  formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii dozowana jest czekolada.

System składa się z  :

  • Podajnik foremek

  • Automatyczny dozownik

  • Stół wibracyjny

  • Automatyczny przenośnik

Linia do produkcji czekolad

Prawdziwa rewolucja w produkcji czekolad i batonów, to połączenie

tradycji z nowoczesnością. 

Automat wykonuje  dozowanie punktowo lub w linii ciągłej. 

Idealna tania i wydajna linia do produkcji czekolad

to nowe możliwości dla każdego zakładu produkcji cukierniczej. System stworzony dla temperówek do czekolady T 20 i T35

Produkcja czekolad

Proces produkcji jest całkowicie automatyczny. Temperówka do czekolady pobiera samoczynnie formy na tabliczki do czekolady i je wypełnia czekoladą. Następnie operator może dekorować tabliczki czekolady orzechami, bakaliami...etc. Całość w połączeniu z Tunelem chłodniczym Pomati pozwala produkować od 900 do 1400 tabliczek czekolady na godzinę.

System składa się z  :

  • Magazynek - Podajnik foremek

  • Automatyczny dozownik

  • Temperówka do czekolady Pomati

  • Stół wibracyjny

  • Automatyczny przenośnik

Temperówka do czekolady
email-icon-email-png.png