One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.


WIELOFUNKCYJNE
URZĄDZENIA
Oferujemy szereg wielofunkcyjnych urządzeń do produkcji kremów, polew, galaretki, dżemów.
Termocrema o pojemnościach cylindra 30, 60 i 150 litrów..
PRODUKCJA KREMÓW
TERMOCREMA T wielofunkcyjne urządzenie do produkcji kremów, nadzień cukierniczych i wiele innych produktów cukierniczych seria Top Level :
Wydajność 30-150 litrów na cykl.
-
Termocrema 30 T
-
Termocrema 60 T
-
Termocrema 150 T


TERMOCREMA 30 / 60 / 150 litrów
PRODUKCJA KREMÓW
Urządzenia cukiernicze do gotowania kremów
TERMOCREMA 30, 60 i 150 litrów do gotowania kremów.
Urządzenie wysokiej jakości. Nadaje się do produkcji klasycznych kremów, ciast oraz wyrobów cukierniczych, produktów gastronomicznych i różnych mieszanek do specjałów lodowych.
Urządzenie miksuje, blenduje oraz miesza mleko, śmietanę, mąkę, owoce, cukier, dekstrozę, jaja, środki emulgujące, stabilizatory itp.
Maszyna posiada przejrzystą dwuczęściową pokrywę, którą można otwierać bez przerywania mieszania. Urządzenie cukiernicze posiada wielojęzyczny wyświetlacz LCD z 19 ustawionymi cyklami i 10 do samodzielnego programowania receptur.
Automatyzuje i przyspiesza wszystkie czynności wymagające ręcznej pracy, wysiłku oraz czasu, zapewniając optymalną higienę procesu przetwarzania.
Termocrema to zawsze powtarzalny produkt najwyższej jakości

TERMOCREMA 30/60/150 L
Urządzenia cukiernicze do gotowania kremów
MIESZA I BLENDUJE : z regulowaną szybkością wszystkie składniki: mleko, krem, mleko w proszku, mąkę, owoce, cukier, dekstrozę, jajka, emulgatory, stabilizatory, itp., potrzebne w klasycznych kremach, produktach cukierniczych, produktach do gastronomii, oraz różnych mieszanek potrzebnych do produkcji lodów.
MIESZA I MIKSUJE składniki w odpowiedniej temperaturze z regulacją czasu oraz prędkości, takie jak: mleko, śmietanę, mleko w proszku, mąkę, owoce, cukry, dekstrozę, jaja, emulgatory, stabilizatory itp., niezbędne do produkcji klasycznych kremów, wyrobów cukierniczych oraz różnorodnych mieszanek do lodziarni.
PODGRZEWA DENZYFEKUJE oraz gotuje: rozpuszczając tłuszcze oraz czekoladę, nawadnia suchą masę, eliminuje chorobotwórczą florę bakteryjną oraz odparowuje nadmiar wody.
Temperuje czekoladę: gorzką, białą czekoladę mleczną.
SCHŁADZA I KONSERWUJE kompletna pasteryzacja chroni przed wzrostem szczątkowych bakterii i utrzymuje produkt w otrzymanej temperaturze według wymagań.
Pionowy cylinder zapewnia dodatkowe korzyści : prosty załadunek produktów, doskonała widoczność oraz możliwość dodawania składników w każdym momencie produkcji

