
PRODUKCJA LODÓW
Oferujemy szereg wielofunkcyjnych urządzeń do produkcji min lodów rzemieślniczych, kremów, polew, nadzień ciast....itp
Ribot firmy Telme to lider i prawdziwy tytan pracy . Programowalny gwarantujący powtarzalność i jakość produkcji
Produkcja lodów
Produkcja lodów, sorbetów, jogurtów lodowych, lodziarnia

Urządzenia cukiernicze : frezery, Pasteryzatory, wielofunkcyjne urządzenia do lodów

PRODUKCJA LODÓW
Produkcja lodów
Produkcja lodów rzemieślniczych
Lody tradycyjne - to lody robione zazwyczaj na miejscu w lodziarni, kawiarni i sprzedawane na porcje. Określenie tradycyjne odnosi się przede wszystkim do sposobu produkcji. Polega on na zamrażaniu w maszynie do lodów niewielkich (od kilku do kilkunastu kg) porcji mieszanki. Maszyny do takiej produkcji są zwykle używane przez rzemieślników, więc często dla lodów tradycyjnych stosuje się zamiennie nazwę lody rzemieślnicze. Urządzenia do produkcji lodów to : Ribot, Cremagel, Ecogel, Practica, Extragel, Profigel
