PRODUKCJA CUKIERNICZA

Oferujemy szereg wielofunkcyjnych urządzeń do produkcji min lodów rzemieślniczych, kremów, polew, nadzień ciast....itp

Ribot firmy Telme to lider  i prawdziwy tytan pracy . Programowalny gwarantujący powtarzalność i jakość produkcji 

Produkcja lodów

produkcja lodów, sorbetów, jogurtów lodowych

Urządzenia cukiernicze : frezery,  Pasteryzatory, wielofunkcyjne urządzenia

produkcja lodów

Produkcja lodów

Produkcja lodów rzemieślniczych

Lody tradycyjne - to lody robione zazwyczaj na miejscu w lodziarni, kawiarni i  sprzedawane na porcje. Określenie tradycyjne odnosi się przede wszystkim do sposobu produkcji. Polega on na zamrażaniu w maszynie do lodów niewielkich (od kilku do kilkunastu kg) porcji mieszanki. Maszyny do takiej produkcji są zwykle używane przez rzemieślników, więc często dla lodów tradycyjnych stosuje się zamiennie nazwę lody rzemieślnicze. Urządzenia do produkcji lodów to : Ribot, Cremagel, Ecogel, Practica, Extragel, Profigel

Ribot.jpg

URZĄDZENIA WIELOFUNKCYJNE

Wielofunkcyjne urządzenia :

Cremagel, Ribot, Combigel , Pastogel w cukierni i lodziarnia

Pojemność zbiornika od 5 do 60 l

Practica

FREZERY DO PRODUKCJI LODÓW

Frezery z pionowym i poziomym cylindrem Extragel, Profigel, Ecogel, Practica Pojemność zbiornika od 20 do 160 l

Ecomix Telme.jpg

PASTERYZATORY DO MIESZANEK LODOWYCH

Pasteryzatory to bezpieczna produkcji zachowanie i walorów smakowych: Ecomix i Evopasto 

Pojemność cylindra od 30 do 180 l

produkcja lodów

Ribot w lodziarni

produkcja lodów i kremów

Ribot  Wielofunkcyjne urządzenie cukiernicze do piekarni, cukierni i lodziarni które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię. 

 

Powtarzalność produktów i jakość klasy premium to główne zalety Ribot-a Telme

Pojemność zbiornika od 10 do 60 litrów

produkcja lodów

Gelshow

GELSHOW - Profesjonalny frezer gastronomiczny włoskiej firmy TELME to uniwersalne urządzenie wysokiej jakości. Stanowi idealne rozwiązanie do jednoczesnego przygotowywania i sprzedaży lodów w hotelach, restauracjach, centrach handlowych, na basenie i innych punktach gastronomicznych.

Wyjątkową świeżość lodów gwarantuje ciągły proces produkcji i frezowania.

Frezer posiada obudowę wykonaną ze stali kwasoodpornej, system chłodzenia wodą lub powietrzem oraz 3 niezależne 2 lub 4 litrowe cylindry frezujące.

produkcja lodów