50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Technologia One Shot

Dozowniki One Shot Pomati

PRODUKCJA PRALIN

Natychmiastowa produkcja pralin One Shot Pomati

to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni.

Automatyczna linia do produkcji pralin to tylko

5 metrów bieżących.

One Shot produkcja pralin

Produkcja pralin

One Shot - Pomati połączyła tradycję włoskich mistrzów czekolady z nowoczesnością, tak wyprodukowane czekoladki, praliny, batoniki, charakteryzują się nienagannym wyglądem, doskonałą jakością klasy premium, powtarzalność produktu, oszczędnością czekolady, dowolnym kształtem zależnym od foremek.

 

Automatyczna linia do produkcji pralin to :

    1. System podawania foremek OSM

    2. One Shot 5 lub 10

    3. Stół wibracyjny OSV

    4. Komora chłodnicza, Tunel chłodniczy

One Shot 10

Sercem linii do produkcji pralin jest dozownik One ShotAutomat wykonujący jednocześnie i natychmiastowo dozowanie korpusu czekolady i nadzienia tworząc nadziewaną pralinę.

Pomati oferuje dwa modele do automatycznej linii :

Podawanie formek czekoladowych

OSM - System do podawania i wstępnego 

podgrzewania foremek do pralin. Pełna integracja

z One Shot, posiada magazynek na 40 foremek. Kompaktowe wymiary, wykonany ze stali kwasoodpornej w gat. 304.

One Shot OSV    Stół wibracyjny do linii One Shot. 

Razem z automatem do foremek i tunelem chłodniczym tworzy    nowoczesną automatyczna linię do natychmiastowej produkcji nadziewanych pralin.

Stół wibracyjny
Komora chłodnicza Pomati

Komora Chłodnicza Pomati to pierwszy tunel w wersji pionowej, o kompaktowej konstrukcji jego wymiary to  tylko 2 m 

szerokości i osiąga wydajność jak w w 

20 metrowym tunelu chłodniczym. 

Oszczędność to 90% na przestrzeni.

Produkcja pralin

One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. Automatyczna linia do produkcji pralin to tylko 5 metrów bieżących. Cala linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati.

Linia do produkcji pralin składa się z  :

  1. OSM - podajnik form z magazynkiem

  2. Dozownik One Shot 5 lub 10

  3. OSV - Stół wibracyjny

  4. Tunel chłodniczy lub komora chłodnicza

Produkcja Pralin -Linia do produkcji.jpg
email-icon-email-png.png