PRODUKCJA CUKIERNICZA

Oferujemy szereg wielofunkcyjnych urządzeń do produkcji min: pralin, batonów czekoladowych, czekolad, czekoladek..itp

Temperówki do czekolady i dozowniki do pralin firmy Pomati są obecne na światowych rynkach od ponad 50 lat. Pojemność zbiornika od 9 do 50 kg

produkcja pralin

nadziewane praliny

50

TH

CHOCOLATE TECHNOLOGY

Produkcja pralin

automatyczna produkcja pralin

Urządzenie cukiernicze do produkcji wyrobów czekoladowych

produkcja pralin

Dozowniki One Shot

Pomati jest liderem w produkcji urządzeń cukierniczych do produkcji wyrobów czekoladowych.

 

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot, temperówki do czekolady, tunele chłodnicze i komory chłodnicze.

Nasze urządzenia są obecne od ponad

50 lat w ponad 80 krajach na całym świecie. 

Linie do produkcji pralin o wydajnościach od 35 kg do 140 kg na godzinę

Rewolucja w produkcji

PRALIN

produkcja pralin

Dozowniki One Shot

Produkcja

PRALIN

Automatyczna produkcja pralin z wykorzystaniem dozowników typu One Shot. Wydajne urządzenie do natychmiastowej produkcji pralin. Obsługa automatyczna, jednoosobowa. ​ Dozowniki One Shot Pomati to maksymalna wydajność przy minimum przestrzeni. 

Automatyczna linia do produkcji pralin wraz z komorą chłodniczą to tylko 5 metrów bieżących.  Cała linia może być obsługiwana przez jedną osobę, duży czytelny wyświetlacz, proste menu, bezawaryjna praca automatyzacja całego procesu produkcji to zalety systemu Pomati. Wydajność maksymalna do 140 kg pralin na godz.

Oferujemy dozowniki do produkcji pralin typu One Shot :

  1. One Shot ZERO   wydajność do 37 kg/h

  2. One Shot 5 OSD   wydajność do 70 kg/h

  3. One Shot 10 OSD wydajność do 140 kg/h

Katalog One Shot

produkcja pralin