top of page
Ribot

Ribot w lodziarni i cukierni

Produkcja lodów rzemieślniczych, variegato

Produkcja w cukierni i lodziarni

Wielofunkcyjny Ribot 10/18/30/60 L

Ribot

Ribot 10/18/30/60 litrów

Multifunkcyjne urządzenia

Ribot 10/18/30/60 – przeznaczonych dla branży cukierniczej, lodziarskiej, gastronomicznej i piekarskiej, a także do pracowni czekolady.

Ribot pozwala na zaprogramowanie pracy w celu zaoszczędzenia czasu, energii i pieniędzy, aby błyskawicznie wyprodukować: lody, sorbety, ciasta, ganasze, wyroby czekoladowe, risotto, nadzienia, majonez, sos beszamelowy, polentę, fondue, duszone mięso, klopsiki, gotowane mięsa, bazy, potrawy gotowane na parze, gotowane mięso i ryby itd.

Produkcja lodów, variegato, kremów

Ribot w lodziarni i cukierni

Ribot

Ribot 10/18/30/60 litrów

Ribot ma pionowy cylinder frezujący pełen zalet:

Jest łatwy do napełnienia, wytwarza lody o wyjątkowej konsystencji, zapewnia stałą widoczność produktu oraz możliwość dodawania składników w każdej chwili.

Ribot to wiele urządzeń w jednym

Pasteryzator - pasteryzowanie kremów i past, pasteryzacja mieszanek lodowych. 

Dojrzewalnik – dojrzewanie mieszanek lodowych. 

Frezer lodowy – zmrażanie płynnej mieszanki lodowej. 

Ubijaczka – ubijanie i napowietrzenie mas cukierniczych

Szatkownica i rozdrabniacz  z utrzymywaniem stałej temperatury rozdrabnianego produktu (proces schładzania).

Ribot

RIBOT 

Multifunkcyjne urządzenia

Ribot 10/18/30/60 – przeznaczonych dla branży cukierniczej, lodziarskiej, gastronomicznej i piekarskiej, a także do pracowni czekolady. Ribot pozwala na zaprogramowanie własnych receptur lodowych, cukierniczych i gastronomicznych. Ribot otrzymał złoty medal na targach Polagra 2022

Ribot
bottom of page