RIBOT 60

Oferujemy szereg wielofunkcyjnych urządzeń do produkcji min lodów rzemieślniczych, kremów, polew, nadzień ciast....itp

Liderem jest Ribo T  całkowicie programowalny,, wielofunkcyjny  w cukierni, lodziarni, gastronomii, pieakrni czy w sektorze Horeca. Pojemność zbiornika 10/18/30/60 L

logo-telme-(1).gif

Ribot - Cremagel - Pastogel

Combigel - Termocrema

Ribot T 60

Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów, kremów,
i wyrobów czekoladowych
Ribot 30

Ribot w lodziarni i cukierni

Urządzenia cukiernicze do lodów i kremów

Ribot  Wielofunkcyjne urządzenie cukiernicze do piekarni, cukierni i lodziarni które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię. 

Powtarzalność produktów i jakość klasy premium to główne zalety Ribot-a Telme

Pojemność zbiornika od 10 do 60 litrów

​Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak: 

  • ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany,

  • nadzienia do pralin, czekoladek, czekolad 

  • krem angielski, krem bawarski,

  • konfitury, nadzienia owocowe, 

  • sos owocowy, krem orzechowy, musy,

  • bezy, polewy, macarony, panna cotta,

  • zabaglione, bita śmietana, krem brulee,

  • budyń, karmel i mascarpone itd.

  • Lody, sorbety...etc

Ribot to min. : powtarzalność produktu, programowanie receptur, oszczędność, nowoczesność,

własne receptury, produkty premium, własne kremy, niepowtarzalne lody - napowietrzanie do 38%.

Ribot Telme oferta.jpg
Oferta telme.jpg

RIBOT 60

Ribot Telme oferta.jpg
White Feather

RIBOT TELME

RIBOT TELME:   

Prawdziwy król w lodziarni i cukierni

Ribot -  Wielofunkcyjne urządzenie cukiernicze do piekarni, cukierni i lodziarni które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię.

 

​Powtarzalność produktów i jakość klasy premium to główne zalety Ribot-a Telme. Pojemność zbiornika od 10 do 60 litrów

​Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak: 

  • ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany,

  • nadzienia do pralin, czekoladek, czekolad 

  • krem angielski, krem bawarski,

  • konfitury, nadzienia owocowe, 

  • sos owocowy, krem orzechowy, musy,

  • bezy, polewy, macarony, panna cotta,

  • zabaglione, bita śmietana, krem brulee,

  • budyń, karmel i mascarpone itd.

  • Lody, sorbety...etc

Ribot w lodziarni i cukierni

Piekarnia i cukiernia

Ribot jest w stanie połączyć lepiej i szybciej różne surowce piekarnicze i cukiernicze. Programowanie i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię.

Lody rzemieślnicze
Ribot ma pionowy cylinder frezujący pełen zalet: jest łatwy do napełnienia, wytwarza lody o wyjątkowej konsystencji, zapewnia stałą widoczność produktu oraz możliwość dodawania składników w każdej chwili.

Czekolada
Precyzyjnie kontrolowana temperatura pozwala na temperowanie czekolady, zapewniając doskonały i długotrwały połysk.

Gastronomia

Ribot zapewnia prozdrowotne, nieinwazyjne gotowanie w stałej, kontrolowanej temperaturze. Podczas procesu gotowania zachowuje walory organoleptyczne żywności i wydobywa pełny bukiet smakowy przygotowywanych produktów

Ribot to innowacyjne wielofunkcyjne urządzenie firmy Telme. Przygotowane do codziennej ciężkiej pracy. Ribot to tysiące możliwości i gotowe receptury. Ribot to powtarzalny produkt jakości premium każdego dnia

Oferta telme.jpg

RIBOT 60

RIBOT TO POWTARZALNA PRODUKCJA JAKOŚCI PREMIUM

Ribot Telme oferta
Ribot Telme oferta

Ribot polskie menu
Ribot polskie menu

Ribot 18
Ribot 18

Ribot Telme do uniwersalne urządzenie

Ribot Telme oferta
Ribot Telme oferta

1/12
Oferta telme.jpg

RIBOT 60