RIBOT 18

Oferujemy szereg wielofunkcyjnych urządzeń do produkcji min lodów rzemieślniczych, kremów, polew, nadzień ciast....itp

Liderem jest Ribo T  całkowicie programowalny,, wielofunkcyjny  w cukierni, lodziarni, gastronomii, pieakrni czy w sektorze Horeca. Pojemność zbiornika 10/18/30/60 L

Ribot - Cremagel - Pastogel

Combigel - Termocrema

Ribot T 18

Urządzenia cukiernicze do produkcji lodów, kremów,
i wyrobów czekoladowych

Ribot w lodziarni i cukierni

Urządzenia cukiernicze do lodów i kremów

Ribot  Wielofunkcyjne urządzenie cukiernicze do piekarni, cukierni i lodziarni które łączy lepiej i szybciej produkty, a programowalne i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię. 

Powtarzalność produktów i jakość klasy premium to główne zalety Ribot-a Telme

Pojemność zbiornika od 10 do 60 litrów

​Ribot jest w stanie wyprodukować nieskończoną gamę produktów, takich, jak: 

  • ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany,

  • nadzienia do pralin, czekoladek, czekolad 

  • krem angielski, krem bawarski,

  • konfitury, nadzienia owocowe, 

  • sos owocowy, krem orzechowy, musy,

  • bezy, polewy, macarony, panna cotta,

  • zabaglione, bita śmietana, krem brulee,

  • budyń, karmel i mascarpone itd.

  • Lody, sorbety...etc

Ribot to min. : powtarzalność produktu, programowanie receptur, oszczędność, nowoczesność,

własne receptury, produkty premium, własne kremy, niepowtarzalne lody - napowietrzanie do 40%.

Oferta telme.jpg

RIBOT TELME

Ribot w lodziarni i cukierni

Piekarnia i cukiernia

Ribot jest w stanie połączyć lepiej i szybciej różne surowce piekarnicze i cukiernicze. Programowanie i automatyczne działanie urządzenia upraszcza produkcję, oszczędzając czas i energię.

Lody rzemieślnicze
Ribot ma pionowy cylinder frezujący pełen zalet: jest łatwy do napełnienia, wytwarza lody o wyjątkowej konsystencji, zapewnia stałą widoczność produktu oraz możliwość dodawania składników w każdej chwili.

Czekolada
Precyzyjnie kontrolowana temperatura pozwala na temperowanie czekolady, zapewniając doskonały i długotrwały połysk.

Gastronomia

Ribot zapewnia prozdrowotne, nieinwazyjne gotowanie w stałej, kontrolowanej temperaturze. Podczas procesu gotowania zachowuje walory organoleptyczne żywności i wydobywa pełny bukiet smakowy przygotowywanych produktów

Ribot to innowacyjne wielofunkcyjne urządzenie firmy Telme. Przygotowane do codziennej ciężkiej pracy. Ribot to tysiące możliwości i gotowe receptury. Ribot to powtarzalny produkt jakości premium każdego dnia

Oferta telme.jpg

RIBOT TELME

Oferta telme.jpg

RIBOT TELME

Ribot w lodziarni i cukierni

Ribot to innowacyjne wielofunkcyjne urządzenie firmy Telme. Przygotowane do codziennej ciężkiej pracy. Ribot to tysiące możliwości i gotowe receptury. Ribot to powtarzalny produkt jakości premium każdego dnia

RIBOT TO POWTARZALNA PRODUKCJA JAKOŚCI PREMIUM

Oferta telme.jpg

RIBOT TELME