Cukiernia i Lodziarnia

Urządzenia cukiernicze do cukierni i lodziarni, które automatyzują pracę, łączą skuteczniej

i szybciej produkty. Urządzenia Telme 

upraszczają produkcję, oszczędzając czas i energię.

Cukiernia i Piekarnia

Produkcja Lodów

Gastronomia

Telme w Cukierni i Lodziarni

Telme to ponad 30 lat doświadczeń w produkcji wydajnych urządzeń dla piekarni i cukierni. Telme to Ribot, Pastogel, Termocrema, Ecomix, Evopasto, Profigel, Ecogel....etc.

Telme wyspecjalizowała się w urządzeniach do ciężkiej codziennej pracy.

Dzięki urządzeniom Teme wyprodukujesz :

  • ciasto, krem cukierniczy,  krem maślany, 

  • krem angielski, krem bawarski,

  • konfitury, nadzienia owocowe, 

  • sos owocowy, krem orzechowy, musy,

  • bezy, polewy, macarony, panna cotta,

  • zabaglione, bita śmietana, krem brulee,

  • budyń, karmel i mascarpone itd.

  • Lody, sorbety...etc

Twoje produkty będą jakości premium, zawsze powtarzalne, zawsze świeże, zawsze dostępne dla klientów. 

Practica telme

Practica

Urządzenie do gotowania kremów

Cremagel 10

Termocrema Telme

Termocrema 60

Ribot

Ribot

Combigel

Combigel

Pastegel telme

Pastogel T

Frezery do lodów

Frezer HBF

Ecogel telme

Ecogel 20-120

Profigel

Frezer Profigel

Practica automat do lodów

Practica automat do lodów

Softegel automat do lodów

Softegel automat do lodów

Prima do produkcji bitej śmietany

Prima automati bitej śmietany

Evopasto pasteryzator do lodów

Evopasto pasteryzator do lodów

Continuo do bitej śmietany

Continuo do produkcji bitej śmietany

Beta do bitej śmietany

Beta do bitej śmietany