One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.
One Shot - Prawdziwa rewolucja w produkcji pralin, połączenie tradycji z nowoczesnością One Shot wykonuje jednocześnie dozowanie korpusu czekolady i nadzienia.
Realizuje produkcję nadziewanych pralin, czekoladek, czekolad, batoników, trufli,
bezpośrednio do formy nadającej kształt : punktowo lub w ciągłej linii.


TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY
Oferujemy szereg wielofunkcyjnych urządzeń do produkcji min: pralin, batonów czekoladowych, czekolad, czekoladek..itp
Temperówki do czekolady firmy Pomati są obecne na światowych rynkach od ponad 50 lat. Pojemność zbiornika od 9 do 50 kg

TEMPERÓWKI DO CZEKOLADY
-
Produkcja pralin - Pomati
-
Linia do oblewania czekoladą - Pomati
-
Produkcja tabliczek czekolady - PomatI
-
Szkoła Pomati OPEN
-
Szkolimy doradzamy wdrażamy technologię


Temperówki do czekolady
Maszyny i urządzenia do produkcji pralin, czekolad oraz wyrobów czekoladowych
Temperówki do czekolady
-
Wykonane ze stali nierdzewnej w gat. 304.
-
Pojemność zbiornika od 9 kg do 50 kg
-
Podgrzewany stół wibracyjny
-
Programowane dozowanie lub manualne za pomocą pedału.
-
Podgrzewany zbiornik czekolady
-
Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa.
-
Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia.
-
Opcjonalnie system do oblewania czekoladą
-
Akcesoria do dekoracji
-
Moc od 1,2 kW do 3,5 kW
-
zasilanie 400 V / 50 Hz
System do oblewania wyrobów składa się z :
-
Przenośnik siatkowy o szerokości od 180 mm do 320 mm
-
Głowicy do tworzenia kurtyny
-
Głowica do tworzenia wzorów - opcja
-
Systemy nadmuchu do tworzenia fal i zgarniania nadmiaru czekolady
-
Lampy grzewczej
-
Tunelu chłodniczego Pomati
-
Wydajność do 170 kg czekolady na godzinę

