
Maszyny i urządzenia
Urządzenia wielofunkcyjne 2 w 1
Produkcja cukiernicza i lodów
Urządzenia wielofunkcyjne

Ribot 10/18/30/60 litrów
RIBOT – przeznaczonych dla branży lodziarskiej, cukierniczej, gastronomicznej i piekarniczej. Wielofunkcyjne urządzenia Ribot potrafią miksować, mieszać w obydwu kierunkach, ciąć, rozdrabniać, gotować, podgrzewać, pasteryzować, temperować, schładzać, frezować oraz mrozić. Wszystkie procesy mogą być programowalne w czasie i ustawiane w dowolnej kolejności według życzenia klienta.
Ribot to sprzęt o nieograniczonych wręcz możliwościach, nie mających sobie równych na rynku, zdolny zaspokoić wymagania nawet zakładów przemysłowych.

Termocrema 30/60/150 l.
TERMOCREMA o wydajnościach od 15 do 150 kilogramów na cykl nadaje się do mieszania, miksowania i blendowania z optymalną prędkością i w temperaturze regulowanej w zakresie od
+1 do + 105 ° C.
Maszyny stosowane są do obróbki takich składników jak mleko, śmietana, mleko w proszku, mąki, owoce, cukier, dekstroza, jaja, emulgatory, stabilizatory itp. niezbędne do klasycznych kremów, ciast i wypieków, produktów gastronomicznych i różnych mieszanek i baz lodowych
Strefa cukierni
i lodziarni

