top of page
Frezery-do-produkcji-lodow

Maszyny i urządzenia

Urządzenia wielofunkcyjne 2 w 1

Produkcja cukiernicza i lodów 

Urządzenia wielofunkcyjne

Ribot

Ribot 10/18/30/60 litrów

RIBOT – przeznaczonych dla branży lodziarskiej, cukierniczej, gastronomicznej i piekarniczej. Wielofunkcyjne urządzenia Ribot potrafią miksować, mieszać w obydwu kierunkach, ciąć, rozdrabniać, gotować, podgrzewać, pasteryzować, temperować, schładzać, frezować oraz mrozić. Wszystkie procesy mogą być programowalne w czasie i ustawiane w dowolnej kolejności według życzenia klienta.

Ribot to sprzęt o nieograniczonych wręcz możliwościach, nie mających sobie równych na rynku, zdolny zaspokoić wymagania nawet zakładów przemysłowych. 

Telme-lody

Termocrema 30/60/150 l.

TERMOCREMA o wydajnościach od 15 do 150 kilogramów na cykl nadaje się do mieszania, miksowania i blendowania z optymalną prędkością i w temperaturze regulowanej w zakresie od

+1 do + 105 ° C.

Maszyny stosowane są do obróbki takich składników jak mleko, śmietana, mleko w proszku, mąki, owoce, cukier, dekstroza, jaja, emulgatory, stabilizatory itp. niezbędne do klasycznych kremów, ciast i wypieków, produktów gastronomicznych i różnych mieszanek i baz lodowych

Ribot

POLECAMY

Oferujemy wielofunkcyjne urządzenia do produkcji lodów tj. Ribot.

Pasteryzator i frezer w jednym urządzeniu. Ponadto Ribot pracuje w zakresie  -16 do + 115 C. Posiada wymienne mieszadła, idealny do produkcji kremów, past, nadzień i lodów.

bottom of page